Diensten

Persoonlijk reisadvies

Wil je graag persoonlijk in gesprek met mij over jouw ideale Nieuw-Zeeland rondreis? Dat kan! Ik bied de mogelijkheid tot het inplannen van een videocall van 30 minuten of 60 minuten waarbij ik jouw vragen over Nieuw-Zeeland beantwoord. 

Voorafgaand aan ons gesprek krijg je van mij digitaal een formulier toegestuurd waarin je enkele vragen dient in te vullen met betrekking tot de onderwerpen waarover we in gesprek gaan. Tijdens onze videocall heb je dan uitgebreid de mogelijkheid mij alles te vragen wat je over Nieuw-Zeeland wilt weten. Dit kan een oriënterend gesprek zijn over hoe jouw Nieuw-Zeeland reis eruit moet komen te zien (denk o.a. duur van de reis, periode etc.) maar ook gaan over het samenstellen van een route, het kiezen van een georganiseerde reis versus een camper reis of specifieke vragen zoals solo reizen als vrouw, het kopen van een auto of een camper, het maken van trektochten en meer.

Ik bezocht Nieuw-Zeeland tussen 2002 en 2024 vijf keer en reisde er in totaal langer dan een jaar rond. Ik ben auteur van het Reishandboek Nieuw-Zeeland en verschijn regelmatig in de media als Nieuw-Zeeland expert. Tussen 2001 en 2017 werkte ik bij verschillende reisorganisaties. Het voorzien van concrete, praktische tips is dus mijn vak en is gebaseerd op jarenlange ervaring.


Kosten

De kosten voor het reisadvies service zijn:

€ 50,- voor 30 minuten 
€ 95,- voor 60 minuten

De genoemde bedragen zijn inclusief BTW en een voorbereiding van mijn kant naar aanleiding van jouw ingezonden formulier. Ik werk niet op vaste dagen en/of tijden, we kijken samen naar welk tijdstip voor ons beiden geschikt is. Vul het contactformulier hieronder in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wil je mij jouw volledige reis van dag tot dag laten plannen? Bekijk dan hier de mogelijkheden tot het maken van een persoonlijk reisschema.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Vraag en antwoord

Waarom zouden wij jouw betalen voor informatie die ook online te vinden is?
Niet alle informatie is online te vinden. Met de komst van AI en robots denk ik zelfs dat we steeds verder verwijderd raken van eerlijke, persoonlijke informatie uit eerste hand. Ik reis al sinds 2002 naar Nieuw-Zeeland en ken het land dan ook als geen ander. Ik heb, voordat ik zelfstandig ondernemer werd, 16 jaar lang in de reissector op kantoor gewerkt en sprak in deze periode duizenden klanten, die bij mij kwamen voor een persoonlijk reisadvies. Het uitbrengen van persoonlijke adviezen is dus mijn vak en ik ben erin getraind om de juiste vragen te stellen zodat ik een gedegen, eerlijk en concreet advies kan uitbrengen.

Waarom boek jij geen reizen?
Ik ben geen reisorganisatie, dat specialisme laat ik graag aan anderen over. Mocht je na ons gesprek besluiten graag met een reisorganisatie verder te willen gaan, dan kan ik je, vanuit mijn verleden, enkele reisorganisaties aanbevelen die je reis graag met veel plezier voor je boeken.

Ben jij overal geweest?
Nee, maar wel bijna overal! Nieuw-Zeeland is echter een enorm groot land met talloze bezienswaardigheden. Bovendien blijft het land als toeristische bestemming continue in ontwikkeling. Om mijn kennis up-to-date te houden probeer ik elk jaar terug te gaan en nieuwe, bijzondere plekken te ontdekken en oude locaties te (her)ontdekken.

Ben je onafhankelijk?
Ja ik heb geen directeur en mijn adviezen komen recht vanuit mijn hart. Wel is het zo dat ik, zodra je via mijn kanalen een reservering maakt, ik mogelijk een commissie ontvang. Dit is echter lang niet altijd het geval en ik werk samen met verschillende partijen.

Op welke dagen ben je beschikbaar?
Ik heb geen vaste werkdagen en/of werktijden. Zodra je contact met mij opneemt, plannen we een tijdstip in dat voor ons beiden werkt. In overleg kan dit ook ‘s avonds of in het weekend. Ik werk in principe vanuit Europa en bevind me dus in dezelfde tijdszone.

Staat niet alles in jouw boeken en op jouw site?
Alhoewel ik van mening ben dat mijn boeken en site zeer uitgebreid zijn, is hier niet alles terug te vinden. Sommige informatie is namelijk heel persoonlijk en lang niet voor iedereen relevant. Mijn website en reisgidsen zijn geschreven zodat ze voor iedereen nuttig en leesbaar zijn. Tijdens ons gesprek bespreken wij jouw wensen en verwachtingen en kan ik op basis van jouw antwoorden inspelen op een persoonlijk advies.

Wat zijn jouw expertises?
Alhoewel ik mezelf een allround Nieuw-Zeeland expert noem, liggen mijn expertises vooral bij het individueel rondreizen, zowel met het openbaar vervoer als per eigen vervoersmiddel. Ik heb zowel met een partner als alleen gereisd, heb regelmatig gelift, ga uit eten maar kook ook graag zelf mijn maaltijden en heb zowel gewandeld als gefietst. Kortom: ik heb veel van Nieuw-Zeeland gezien en heel veel ervaringen opgedaan, waar ik uit kan putten om jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Facturatie en betaling
Voorafgaand aan het gesprek ontvang je van mij een factuur, deze dien je voorafgaand aan het gesprek voldaan te hebben. Ben je na afloop van het gesprek niet tevreden? Dan ontvang je een refund.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.