nieuw-zeeland info

Kia Ora! Welkom op NieuwZeelandInfo – dé Nederlandstalige website voor reizen in Nieuw-Zeeland. Mijn naam is Antonette Spaan en ik ben een enorme fan van Nieuw-Zeeland. Ik bezocht het land in 2002, 2011 en sinds 2017 elk jaar. Je vindt op deze website dus vooral heel veel persoonlijke tips, reisverhalen, routesuggesties, de mooiste plekken en meer van een échte liefhebber van het land. In totaal bracht ik de afgelopen jaren meer dan 6 maanden reizend in Nieuw-Zeeland door.

Naast NieuwZeelandInfo ben ik ook de eigenaar van We12travel Outdoor Travel blog en de Avontuurlijke Vrouwen podcast en website.

Nadat ik in het jaar 2000 mijn opleiding Toeristisch Management heb afgerond, ben ik gaan werken en sparen voor een grote reis en vertrok ik in 2002 voor het eerst naar ‘Down Under’. Hier ontstond mijn liefde voor Nieuw-Zeeland. Na zo’n 17 jaar in de toeristische sector gewerkt te hebben, zegde ik mijn baan op om opnieuw op wereldreis te gaan. Tijdens deze reis bracht ik opnieuw drie maanden door Nieuw-Zeeland.

In het voorjaar van 2018 kwam ik weer thuis en ben ik in een huisje in het bos gaan wonen, ergens op de Veluwe. Vanuit hier werk ik inmiddels aan mijn diverse websites en projecten. Daarnaast ben ik freelance tekstschrijver voor de reissector, spreker en organiseer ik evenementen voor avontuurlijke vrouwen. Wanneer ik niet aan het werk ben lees en wandel ik graag. Of zit ik op de veranda met een goed glas (Nieuw-Zeelandse) wijn en een vuurtje.

Ik wens je heel veel reis- en inspiratieplezier op NieuwZeelandInfo! 

Antonette

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *